mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/includes/db.php on line 25

WARNING session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/includes/error_handler.php:60)
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/frontend/session.php on line 21

WARNING session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/includes/error_handler.php:60)
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/frontend/session.php on line 21

WARNING Illegal string offset 'name'
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/frontend/zone.php on line 65

WARNING Illegal string offset 'template'
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/frontend/zone.php on line 66

WARNING Illegal string offset 'associated_group'
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/frontend/zone.php on line 67

WARNING Illegal string offset 'associated_module'
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/frontend/zone.php on line 68

Mirë se vini te G-Design
Mirë se vini te web faqja e G-Design
Shtepia e Mobileve
Furniture House

WARNING Illegal string offset 'name'
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/frontend/zone.php on line 65

WARNING Illegal string offset 'template'
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/frontend/zone.php on line 66

WARNING Illegal string offset 'associated_group'
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/frontend/zone.php on line 67

WARNING Illegal string offset 'associated_module'
in /var/sites/g/gdesign-ks.com/public_html/ip_cms/frontend/zone.php on line 68

Mirë se vini te G-Design
Garniture

Qendra e mobileve “G-DESIGN”  vjen me një emër te ri por me traditë 30 vjeqare. Është përfaqesues i shume fabrikave europiane te mobileve në Kosovë. Qendra më e madhe e mobileve në Kosovë ofron mobile kualitative me dizajne të ndryshme për shtëpinë tuaj.Produktet kualitative, dizajnet perfekte, çmimet e arsyeshme kanë bërë që klientët tanë të jenë kënaqur me produktet tona.

Kultura dhe tradita

Dizajni është pjesë e kulturës prodhuese e tregtuese të kompanisë tonë, me synimin kryesor realizimin e dëshirave të klientit. Ndërtesa moderne e ekspozitës prej  4000m²  është e vendosur në Shirokë, km 2 Suharekë-Prizren.Këtu mund të gjeni gjithqka mbi arredimin dhe dizajnimin e shtëpisë tuaj.

G-Design ju ofron

Numër kontaktues : +377 45 62 18 76 ose +377 45 63 84 84